27 mei 2020

Je fans een ware thuiswedstrijdsfeer gunnen!

Juichende supporters, aanmoedigings-spreekkoren en een stadion vol zingende fans! Dat is de sfeer die je als fan in de huiskamer wil beleven en dat is wat jullie als club de fan willen bieden.

In onze nieuwe 1,5 meter maatschappij is deze betrokkenheid van de fans essentieel en via onze applicatie ook nog eens eenvoudig te realiseren. Met onze “Google Home Voetbalclub applicatie” kunnen fans zich opwarmen met het clublied, tijdens spannende momenten in de wedstrijd stadiongeluiden, spreekkoren en de stadionspeaker horen. En uiteraard ook de nabeschouwing van de wedstrijd beluisteren. Het voelt alsof je de wedstrijd bijna live meemaakt. 

PSV op Google Home, Google Assistant en Google Nest Hub
Voetbalclub PSV op Google Home en Google Assistant

Tijdens de lockdown periode heeft PSV heeft onze Google Home applicatie op 1 april 2020 gelanceerd. De applicatie is een groot succes en blijft de komende tijd enorm relevant nu de stadions niet geopend zullen worden voor het publiek.

Daarnaast biedt de “Google Home Voetbalclub applicatie” ook een extra platform voor jullie sponsoren. Zo kunnen sponsors hun naam koppelen aan de applicatie of onderdelen daarvan. Denk aan: “De stadionspeaker is mogelijk gemaakt door …. “. Ook kun je extra inkomsten creëren door Google Home systemen te promoten/verkopen via een affiliate constructie. Tal van mogelijkheden voor jullie en voor de fan een extra beleving!

Wil je gebruik maken van onze applicatie dan hebben we een zeer sportieve aanbieding voor je club tot eind dit jaar. Als laatste nog een leuke tip: voor de financiering van deze innovatie kun je eventueel gebruik maken van de KNVB Maatwerkbokaal/budget van max 20k per club voor innovaties. 

Wil je een demonstratie van de mogelijkheden dan hoor ik graag van je en gaan we samen de fanbeleving naar een hoger plan tillen!

Tot snel!

Jack van Dooren