28 januari 2021

Maak VoiceZorg routines

Heb je van ons activatie codes ontvangen voor VoiceZorg 2.0 en een account aangemaakt? Doorloop dan onderstaande stappen om onze VoiceZorg apps te ervaren. Heb je geen activatie codes, stuur ons dan een WhatsApp .

Stap 1: Maak Routine voor de Google Home van je vader, moeder, cliënt,..

Met een routine kun je een opdracht als: “Oké Google, praat met voice zorg medicijnen ” verkleinen tot een simpele opdracht als: “Oké Google, medicijnen“.

Tevens kun je deze opdracht automatisch op bepaalde tijden en dagen activeren. Zo kun je bijvoorbeeld routine “Medicijnen” iedere ochtend om 8:00 uur automatisch activeren, zodat Google Home vraagt aan je moeder, vader of cliënt of de medicijnen zijn ingenomen.

Om een routine te kunnen instellen, open de Google Home app op een smartphone of tablet. Selecteer het Google account waar de Google Home gebruiker gebruik van maakt. Volg vervolgens onderstaande instructies.

Stap 2: Account aanmaken op Google Home

Als je de Google Home gebruiker gebruik wil maken van de VoiceZorg apps, maakt hij/zij eerst een account aan via Google Home. Dit gaat heel simpel. Zeg: “Oké Google, medicijnen”. Vervolgens wordt gevraagd of je een account wil aanmaken en je gegevens als naam, e-mailadres en profielfoto met Voice Zorg wilt delen. Als je deze vragen 2 keer met “Ja” hebt beantwoordt, wordt er een gebruikersaccount aangemaakt.

Zegt Google: “Sorry ik heb je niet verstaan” dan is de opdracht (stap 6) niet 100% goed gespeld. Zegt Google “Als je wilt dat ik die informatie voorlees moet je je persoonlijke resultaten inschakelen in de Google Home App”. Check dan deze instructies.

Stap 3 login op voicezorg.nl dashboard

Als de Google Home gebruiker gebruikmaakt van een van onze VoiceZorg apps, wil je zijn/haar antwoorden terug zien in het dashboard van Voicezorg.nl. Ga naar voicezorg.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Meer VoiceZorg apps

Om gebruik te maken van de andere VoiceZorg apps, herhaal bovenstaande stappen.

1) VoiceZorg app: Medicijnen

Vraag: “Heb je je medicijnen ingenomen?”

Opdracht: “Praat met voice zorg medicijnen“

2) VoiceZorg app: Eten

Vraag: “Heb je al gegeten?”

Opdracht: “Praat met voice zorg eten“

3) VoiceZorg app: Sociaal

Vraag: “Heb je vandaag met iemand afgesproken? “

Opdracht: “Praat met voice zorg sociaal“

4) VoiceZorg app: Welzijn

Vraag: “Hoe voel je je?”

Opdracht: “Praat met voice zorg welzijn“

5) VoiceZorg app: Oefening

Vraag: “Heb je je oefening gedaan?”

Opdracht: “Praat met voice zorg oefening”

6) ……..