28 januari 2021

Start met Voice Zorg

Heb je van ons inlog gegevens ontvangen voor de Voice Zorg demo, doorloop dan onderstaande stappen om deze service te ervaren. Ben je niet in het bezit van inlog gegevens, neem dan met ons contact op.

Stap 1: Maak Routine voor de Google Home van je client

Met een routine kun je een opdracht als: “Oké Google, praat met Voice Zorg wil weten of je je medicijnen hebt ingenomen” verkleinen tot een simpele opdracht als: “Oké Google, medicijnen“.

Tevens kun je deze opdracht automatisch op bepaalde tijden en dagen activeren. Zo kun je bijvoorbeeld routine “Medicijnen” iedere ochtend om 8:00 uur automatisch activeren, zodat Google Home je vraagt of je je medicijnen hebt ingenomen.

Om een routine te kunnen instellen, open de Google Home app op een smartphone of tablet. Indien nodig selecteer het Google account waar de Google Home gebruik van maakt. Volg vervolgens onderstaande instructies.

Stap 2: Account aanmaken op Google Home

Als je client gebruik wil maken van onze Voice Zorg service, maakt hij/zij eerst een account aan via je Google Home. Dit gaat heel simpel. Zeg: “Oké Google, medicijnen”. Vervolgens wordt gevraagd of je een account wil aanmaken en je gegevens als naam, e-mailadres en profielfoto met Voice Zorg wilt delen. Als je deze vragen met JA hebt beantwoordt, wordt er een gebruikers account aangemaakt.

Stap 3 login op voice-zorg.nl dashboard

Als de cliënt gebruikmaakt van onze Google Home applicatie, wil je zijn/haar antwoorden terug zien in het dashboard van Voice-zorg.nl. Ga naar voice-zorg.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Een unieke gebruikersnaam en wachtwoord kun je bij ons opvragen.

Stap 4 Nickname voor client

In verband met privacy wordt in het dashboard alleen de voornaam van de cliënt getoond, zoals bekend bij Google. Als je met ons het e-mailadres deelt van de client, kunnen wij zijn/haar voornaam veranderen in een nickname dat voor jullie makkelijk herkenbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van voornaam en kamernummer.

Meer Voice Zorg applicaties

Om gebruik te maken van de andere Voice Zorg applicaties, herhaal je de bovenstaande stappen.

1) Routine: Medicijnen

Praat met Voice Zorg wil weten of je je medicijnen hebt ingenomen

2) Routine: Lunch 

Praat met Voice Zorg wil weten of je lunch hebt gehad

3) Routine: sociale contacten

Praat met Voice Zorg wil weten of je iemand gaat ontmoeten

4) Routine: Hoe gaat het?

Praat met Voice Zorg wil weten hoe het met je gaat