20 oktober 2020

Virtuele runs, wandel- en fietstochten

Het organiseren van een virtuele run, wandel- en fietstocht is nog nooit zo relevant en makkelijk geweest! Maakt niet uit waar je deelnemers de wedstrijd starten. Amsterdam, Groningen of Maastricht, wij meten en vergelijken de sportieve prestaties. Of je nu een evenementorganisatie, gemeente of bedrijf bent, wij kunnen je virtueel evenement faciliteren vanaf inschrijving t/m het tonen van de prestaties.

Het enige wat een deelnemer nodig heeft is de STRAVA app. De kans is groot dat de meeste deelnemers deze app al op hun telefoon hebben staan omdat dit de meest populaire app is onder sporters.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel! Als organisator van het virtuele evenement ontvang je van ons een aanmeldlinkje. Deze deel je met je deelnemers via sociale media, mail of WhatsApp. Klik je als deelnemer hierop dan kun je ons toestemming geven om je STRAVA gegevens met ons te delen.

Klik op link om je aan te melden voor onze demo: de virtuelewielrenwedstrijd.nl met uitdaging: Wie heeft sinds 1 oktober de meeste kilometers gefietst.

Inschrijven virtuele RUN

Vervolgens wordt de deelnemer toegevoegd op de deelnemerstlijst op je website. Naast de deelnemerslijst, worden uiteraard ook de individuele prestaties getoond. Afhankelijk van de wensen kan dit zijn: tijdsduur, aantal kilometers, gemiddelde snelheid, plaats van vertrek, etc.. Check hier de deelnemerslijst van virtuelewielrenwedstrijd.nl en check hier de resultaten.

Uitslag virtuele RUN

Vitaliteitsprogramma

Ook is het mogelijk om de gemiddelde inspanningen per dag/week/maand te meten en te vergelijken met je persoonlijk of gemeenschappelijk doel. Deze informatie kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma.

Support allerlei soorten concepten

Omdat wij per evenement kunnen bepalen wat er gemeten en getoond wordt, kunnen wij allerlei soorten virtuele hardloop, fiets en wandelen concepten ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een hardloopwedstrijd tussen dorpen of steden als Rotterdam en Amsterdam. Welke stad loopt gemiddeld het snelst of langst. Dit kan bijvoorbeeld een eenmalig activiteit zijn of een wekelijkse competitie. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken.

Belonen

Omdat we alles meten, weten we op welke plek je bent beƫindigd en of je je doel hebt bereikt. En kun je hiervoor beloond worden met een beker of virtuele-punten. Door deze punten te sparen kun je bijvoorbeeld korting krijgen op sportartikelen of gezonde voeding. Of maak je kans op een superprijs!

Waarom STRAVA?

STRAVA is de populairste app onder sporters. Het grote voordeel is dat de meeste deelnemers aan een virtuele activiteit of vitaliteitsprogramma geen app hoeven te downloaden. En misschien nog wel belangrijker, blijven al hun (virtuele) activiteiten bewaard in hun favoriete app.

Wil je een virtueel sportief-evenement opzetten? Neem dan met ons contact op!