30 maart 2020

Voetbalclub PSV op Google Home en Google Assistant

Doelgroep: PSV-fans

Doel: Met de PSV Google Home & Google applicatie de beleving van het Philips Stadion in je huiskamer creëren. Vooral nu extra relevant tijdens de “Stay at Home periode”.

PSV op Google Home, Google Assistant en Google Nest Hub
Voetbalclub PSV op Google Home en Google Assistant

Hoe: door tegen je Google Home of Google Assistant op je smartphone te zeggen: “OK Google, praat met PSV”, kun je kiezen voor het aanzetten van: het PSV-clublied, stadiongeluiden met zingende fans, de PSV quiz om je kennis te testen en het PSV-nieuws. Met je gezin/huisgenoten kun je vervolgens in je huiskamer een PSV feestje bouwen en lekker meezingen.

Bedacht en ontwikkeld door Froteu BV: Froteu is de bedenker en ontwikkelaar van de PSV Google Assistant applicatie. Froteu ontwikkelt conversational services voor o.a. sportorganisaties als PSV, ABN AMRO World Tennis Tournament en zorgorganisaties als ’s Heeren Loo met als doel het vergroten van efficiëntie, engagement en vermaak en het ondersteunen van klantenservices. Deze services kunnen worden ontsloten op Facebook Messenger, WhatsApp, Google Home en op je Website. Contactgegevens: Jack Van Dooren (+31613374918 / www.froteu.nl / jack@froteu.nl)